SHABBY TVORBA

AHOJ MILÉ BLOGERKY



Cez víkend som vyrábala lapače snov. Dlho som sa na ne strojila, ale nevedela som sa rozhýbať. Obávala som výsledku,ale prevládla spokojnosť.


Prútenú truhlicu, alebo ako to nazvať som šmrncla bielym a bledo modrým sprejom a následne otrela handričkou.Pôvodne bola tmavo hnedá a koncepčne nezapadala do interiéru :)



V hobby markete som si kúpila balzové paličky a vytvorila shabby hviezdu.Priznám sa, že to bola celkom fuška dať jej aký-taký tvar, chi.






Na dnes je to všetko.
Teším sa nabudúce.
jazmínna

6 komentárov:

  1. Jazmínnka,moc krásně jsi tvořila...jemné a čisté tvoření...již brzy bude balíček u tebe...měj se moc krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Jazmínko, lapače jsou perfektní! Asi si nějaký takový lapač pořídím... ať se mi zdají jen ty nejkrásnější sny:)) Posílám velký pozdrav Lucie:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jazmínnka,
    to je krásné, jemné, něžňounké tvořeníčko!!
    Tak ať se zdají ty nejkrásnější sny!!
    Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jazmínko,jak tady píše Jaruška ,něžné a krásné!Já jsem hvězdičku dělala tak,že jsem udělala dva trojůhelníky a položila na sebe krížem,vznikla hvězda.Lapače snů jsem měla také asi to fakt funguje,měla jsem stále nějaké sny,pak jsem je musela přemístit...Daja

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jazmínnka, krásne romantické tvorenie a lapače a hviezda sú perfektné.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne , naozaj veľmi pekné farby látok si použila a na hviezdu sa tiež chystám ... videla som ju už veľa krát na blogoch no čakám, že niekto to dá aj s rozmermi :DD tyčiek nech sa mi ostatné už nemusíme trátpiť :DD E.

    OdpovedaťOdstrániť